Cynics - Spinning Wheel Motel (Red & Black) (LP)

Cynics
Spinning Wheel Motel (Red & Black) (LP)

249
Kort beskrivelse:
I 2011 kom The Cynics med sitt hittil siste studioalbum, det tolvte i rekken siden debuten i 1986. Skiva har gått litt under radaren til de fleste, men det er det absolutt ingen gode grunner til. Igjen har Gregg og Michael byttet ut komparbeiderne sine, en jobb spanjolene Pibli Gonzales...

Bestillingsvare 3-14 dagers leveringstid

Vi (Offbeat) vil legge til din e-postadresse til en spesiell adresseliste for dette produktet. Når produktet er på lager, får du en e-post om det automatisk, og e-postadressen din blir fjernet fra produktets adresseliste.

Dataene vil være synlige for noen av våre ansatte. Hvis du vil ha dine personlige data fjernet, send en epost til ordre@offbeat.no.

Hvis du mener at dine personopplysninger er misbrukt, har du rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet. Vi er forpliktet av EUs generelle databeskyttelsesforskrift å gi deg beskjed om denne rettigheten. Vi har faktisk ikke tenkt å misbruke dataene dine.

I 2011 kom The Cynics med sitt hittil siste studioalbum, det tolvte i rekken siden debuten i 1986. Skiva har gått litt under radaren til de fleste, men det er det absolutt ingen gode grunner til. Igjen har Gregg og Michael byttet ut komparbeiderne sine, en jobb spanjolene Pibli Gonzales (trommer) og Angel Kaplan (bass) gjør på «Spinning Wheel Motel». Karene har blitt noe mer eklektiske på sine eldre dager, og varierer her fint mellom folkrock-aktige låter som Circles, Arcs And Swirls og Bells And Train, melodiøse og vakre popsanger i Junk, Gehenna og tittelsporet, samt gode, gamleThe Cynics-energiske låter som Zombie Walk, Rock Club, Crawl og I Need More. Akkurat denne miksen og variasjonen er med på å gjøre det siste skuddet på The Cynics-stammen til ei interessant og knakende flott skive. Den passer garantert perfekt ved siden av resten av Cynics-skivene dine i samlingen, og Get Hip tar ikke feil; The Cynics leverer bare knakende flotte skiver. The Cynics, dere, for et band!

Artist:
Cynics
Format:
LP
Plateselskap:
Get Hip