deLillos - Dum Som Et Menneske - LTD Box

deLillos
Dum Som Et Menneske - LTD Box

1 199
Kort beskrivelse:

deLillos - Dum som et menneske vinylboks inneholder albumet "Dum som et menneske", 10" "YOKO" og den doble 7" "Se på et tre". Alle 3 er i hvit vinyl. Det er kun trykket 250 eksemplarer.

Lagervare

+deLillos - Dum som et menneske vinylboks inneholder albumet "Dum som et menneske", 10" "YOKO" og den doble 7" "Se på et tre". Alle 3 er i hvit vinyl. Det er kun trykket 250 eksemplarer.

I 2020 er det 35 år siden deLillos kom med sin første plateutgivelse, og de slapp sitt 18. studioalbum "Dum som et menneske" 17.01.20. deLillos har kontinuerlig holdt koken med flere singelslipp etter at de slapp albumet "La oss bli fri for all nostalgi" i 2017.

Den doble vinylsingelen "Se på et tre" ble sluppet 14.06.19 og inneholder singlene "Se på et tre", "Rulle", "Bare gråte" og "Plage". Titommeren "YOKO" ble sluppet 18.10.19 og inneholder singlene "Yoko", "Kent Evelyn", "Juleøl, nysnø og Jesus" (med No. 4) og "Hvitvin". Begge utgivelsene ble kun trykket i 300 eksemplarer og er utsolgt.

Med et albumcover i barnetegning-stil som viser Adam, Eva og slangen i Edens hage, er Dum som et menneske både fremoverlent, forunderlig, sår og morsom om hverandre. Det er typisk deLillos, heldigvis, men samtidig er det en nysgjerrighet og anelse av fornyet tilnærming både musikalsk og lyrisk. deLillos er fortsatt ambisiøse, og det kommer tydelig frem på dette albumet.


Artist:
deLillos
Format:
LP BOKS
Plateselskap:
Drabant Music
Sjanger:
Norsk