Kosmik Boogie Tribe - Let's Rock The Fuck Out!!! Vol.1 (LP)

Kosmik Boogie Tribe
Let's Rock The Fuck Out!!! Vol.1 (LP)

299
Kort beskrivelse:
Norges tøffeste liveband er nå klare for utgivelse av sitt fjerde album. Et album som inneholder rå boogierock slik vi kjenner den fra KBT. Her serverer bandet et knippe tidligere uutgitte låter, noen gamle låter i ny drakt, noen coverlåter og et par livespor. LÅTER:...

Bestillingsvare 3-14 dagers leveringstid

Vi (Offbeat) vil legge til din e-postadresse til en spesiell adresseliste for dette produktet. Når produktet er på lager, får du en e-post om det automatisk, og e-postadressen din blir fjernet fra produktets adresseliste.

Dataene vil være synlige for noen av våre ansatte. Hvis du vil ha dine personlige data fjernet, send en epost til ordre@offbeat.no.

Hvis du mener at dine personopplysninger er misbrukt, har du rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet. Vi er forpliktet av EUs generelle databeskyttelsesforskrift å gi deg beskjed om denne rettigheten. Vi har faktisk ikke tenkt å misbruke dataene dine.

Norges tøffeste liveband er nå klare for utgivelse av sitt fjerde album. Et album som inneholder rå boogierock slik vi kjenner den fra KBT. Her serverer bandet et knippe tidligere uutgitte låter, noen gamle låter i ny drakt, noen coverlåter og et par livespor.


LÅTER:

Dirty Farmer

Shitkicker/ Who`s A Punk

Which Doctor/ Pablo Was Here

Who`s Got The Cash

Levande Begravd


Disco Junkies

Slow Death

Piss, Punk & Pie

That`s What Mama Said.

Artist:
Kosmik Boogie Tribe
Format:
LP
Plateselskap:
Blues For The Red Sun
Sjanger:
Norsk