Mainliners - Bring On The Sweetlife (LP)

Mainliners
Bring On The Sweetlife (LP)

219
Kort beskrivelse:
Svensker, ass. Våre naboer KAN rock'n'roll, og det er pinadø ikke diskuterbart. The Mainliners var en del av bølgen The Hives startet rundt tusenårsskiftet, og har i aller høyeste grad vært med på å vekke garasjerocken til liv her i Skandinavia. Solide doser soul, masse 60s garage og låter som...

Bestillingsvare 3-14 dagers leveringstid

Vi (Offbeat) vil legge til din e-postadresse til en spesiell adresseliste for dette produktet. Når produktet er på lager, får du en e-post om det automatisk, og e-postadressen din blir fjernet fra produktets adresseliste.

Dataene vil være synlige for noen av våre ansatte. Hvis du vil ha dine personlige data fjernet, send en epost til ordre@offbeat.no.

Hvis du mener at dine personopplysninger er misbrukt, har du rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet. Vi er forpliktet av EUs generelle databeskyttelsesforskrift å gi deg beskjed om denne rettigheten. Vi har faktisk ikke tenkt å misbruke dataene dine.

Svensker, ass. Våre naboer KAN rock'n'roll, og det er pinadø ikke diskuterbart. The Mainliners var en del av bølgen The Hives startet rundt tusenårsskiftet, og har i aller høyeste grad vært med på å vekke garasjerocken til liv her i Skandinavia. Solide doser soul, masse 60s garage og låter som holder skyhøy klasse er virkelig veien å gå, om ønsket er å lage skiver som tåler at tiden går, og ikke ender opp som utdaterte før de er ute av vinylpressa. «Bring On The Sweetlife» høres akkurat like stilig og knall ut nå som da den ble sluppet i 2005. To umiddelbare merkelapper som passer er James Brown og Chuck Berry, uten at det virker spesielt tiltenkt eller kalkulert. På låter som She's An Overdoze og Loosin' My Mind er de herlige friske, mens de på låter som Bring On The Sweet Life og Robber Of Your Soul er ditto herlig skitne. De spiller høyt og grisete med en intensitet få kan matche på de heftigste uptempolåtene, og med en nydelig og genuin innlevelse på de neddempa sporene. Samlet utgjør dette en av de mest spennende skandinaviske utgivelsene forrige tiår, og trenger du dokumentasjon på at svenskene kan rock'n'roll, så er det ingenting å nøle med; sjekk ut The Mainliners, Get Hip Recordings sitt svenske knallband.

Artist:
Mainliners
Format:
LP