Ole Paus - Så Nær, Så Nær (2LP A-side med motivetsing)

Ole Paus
Så Nær, Så Nær (2LP A-side med motivetsing)

329
Kort beskrivelse:
NB: musikk på side B, C og D. Side A har et foto som er etset inn i vinylen. Bildet er av Ole Paus, Bent Sæther, Hans Magnys Ryan, Tomas Järmyr og Reine Fiske Ole Paus ga seg som plateartist i 2013, med trippelalbumet "Avslutningen", som solgte imponerende 80 000 eksemplarer, og med det...

Bestillingsvare 3-14 dagers leveringstid

+

NB: musikk på side B, C og D. Side A har et foto som er etset inn i vinylen. Bildet er av Ole Paus, Bent Sæther, Hans Magnys Ryan, Tomas Järmyr og Reine Fiske

Ole Paus ga seg som plateartist i 2013, med trippelalbumet "Avslutningen", som solgte imponerende 80 000 eksemplarer, og med det ble hans største albumsuksess noensinne.

Og han har holdt hva han lovet veldig lenge, han har det, men da idéen om å gjøre en plate og bli produsert av Motorpsychos Bent Sæther dukket opp for noen år siden, så begynte lysten og viljen gradvis og komme tilbake.

Det var en vill idé, som på alle måter måtte modnes både for Bent og Ole, men etter gjentatte møter, studio-testing og diverse diskusjoner, så begynte det hele å ta en form og en retning som de begge hadde troen på.

Bent tok med seg sine bandkamerater fra Motorpsycho Hans Magnus Ryan og Tomas Järmyr, samt deres langvarige musikalske venn Reine Fiske, og sammen med Ole dro de til landsbygden i Frankrike og spilte inn platen "Så nær, så nær", som slippes for salg den 31. januar, 2020.

Artist:
Ole Paus
Format:
2LP
Plateselskap:
Drabant Music
Sjanger:
Norsk