Praktisk informasjon

Frakt

PostNord: kr.89,-  (Fri frakt fra kr.1000,-)

Posten: kr.119,-  (Fri frakt fra kr.1200,-)

Bestillingsvarer

Leveringstid på bestillingsvarer varierer normalt fra 2-15 dager. Vi prøver å få inn varen så fort som mulig, men er vår leverandør utsolgt så vil det ta lengre tid, du vil i tilfelle få beskjed om dette. I disse coronatider kan det ta lengre tid av opplagte årsaker.

Priser
Alle priser er oppgitt i NOK og er inklusiv MVA.

Betaling

Offbeat AS tilbyr sikker og enkel betaling med Bambora Checkout. Du kan enten betale med kort, Vipps eller faktura. Ved bestilling blir ordrebeløpet reservert på din konto, og pengene trekkes først når varene sendes fra vårt lager.

Angrerett

I følge loven har du 14 dagers angrerett fra du mottar varen. Dersom du vil benytte deg av retten fyller du ut angrefristskjemaet som lå med i sendingen. Kjøper betaler returporto. Nærmere informasjon om angreretten står på angrerettskjemaet.

Reklamasjon

Har du mottatt en vare som det er noe feil med tar du kontakt med ordre@offbeat.no for videre instrukser. Reklamasjonsretten som følger av Forbrukerkjøpsloven gir deg rett til å klage på mangler ved en vare. Feilen må påberopes innen rimelig tid, to måneder etter feilen er oppdaget, eller 2 år etter varen er sendt fra oss. Enkelte varer har en frist på 5 år for reklamasjon

Personvern

Dine personopplysninger er beskyttet og oppbevares i henhold til norsk lov. Dine kundedata vil ikke bli delt med eller solgt til en tredjepart.

Foretak

Offbeat Records AS

Fjordstova

6876 Skjolden

ordre@offbeat.no 

org.nr: 923844945 

Daglig leder: Lill Halbakken.